Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Корисни линкови

Теми
Нови

CDBurner XP

CDBurnerXP e бесплатна пликација за снимање на CD i...

Revo Uninstaler (free version)

Revo Uninstaller ви помага лесно да ги деинсталирате...

CCleaner

CCleaner е еден од најдобрите алатки за „чистење“...

FreeBookCenter

Freebookcentre.net содржи линкови до голем број  слободни...

E-Books Directory

E-BOOKS DIRECTORY Е-Книги Директориум е секојдневно...

е-Книги

Прометеј

Ubuntu

avast! Home Edition

Comodo Internet Security Suite

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Тестови

Теми
Нови

Тестови по хемија за гимназиско образование

Тестови по хемија за гимназиско образование

За да започнете со тестирањето кликнете врз...

Тест за глобалната мрежа Интернет - 21.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења, неопходни...

Тест за оперативен систем Windows XP - 16.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења, неопходни...

Тест за персонален компјутер - 11.11.2008

Тестот е за проверка на вашите знаења пред престојниот...

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Видео предавања

Теми
Нови

Снимени (архива)

Снимени видео предавања поставени на YouTube. Како...

Во живо

http://cam2.airpulse.net//

Move
Прикажи 0 | 5 | 10 | 15 Теми

Соопштенија

Теми
Нови

Распоред на испити за физика

Термини за испити во сесијата август - септември...

Пријава за практични испити по ИКТ

Пријавување на практичните испити по ИКТ. За...

Видео предавања

Видео предавања за ...

Соопштениe за физика

Тестови за компјутерски практикум за физичари...

Соопштение за физика

Видео материјали за компјутерска физика.